Bauer 2S Pro Girdle SR

v.a. € 149,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De  Bauer Supreme 2S Pro Ice Girdle  biedt pro-level bescherming op een meer instelbare manier. De 2S Pro Girdle biedt krachtige spelers een hoogwaardige bescherming die veel anatomischer op het lichaam zit voor een veel responsievere pasvorm en gevoel. In tegenstelling tot traditionele ijshockey-broeken, biedt de Bauer 2S Pro Girdle spelers de mogelijkheid om hun pasvorm aan te passen aan hun voorkeuren en stijl. 

Twee grote functies zijn Curv-composiet in de wervelkolombescherming en Poron XRD in de staartbotsbescherming. Deze twee specificaties zijn enkele Bauer-bescherming op elitair niveau die elk hun eigen rol spelen bij de bescherming van u. Poron XRD is ontworpen voor zware, hoge energie-invloeden, zoals grote botsingen of vallen naar het ijs, terwijl Curv Composite je rug beschermt tegen hoge snelheidsinvloeden zoals wildstokcontroles of vliegende pucks. De high-density foam-heupbeschermers maken het mogelijk om massieve heupcontroles langs de planken uit te doseren, terwijl de algehele constructie lichtgewicht blijft. Alle openingen aan de voorkant vullen Bauer's Vent Armor Foam. Een van de belangrijkste voordelen van Vent Armor is, naast de beschermende eigenschappen, het vermogen om lucht in en uit te laten stromen, waardoor je uiteindelijk koeler blijft gedurende het spel.

De nier- en dijbeschermers hebben een betere anatomische pasvorm om volledige dekking te bieden in elk spelscenario. Beide zijn gemaakt van gegoten plastic en bekleed met schuim met hoge dichtheid voor een ongelooflijke bescherming. Aan de achterkant biedt gesegmenteerd geperforeerd schuim opnieuw een zeer ademende bescherming en dekking aan de achterkant van de benen. Intern, de 2S Pro Girdle sport Bauer's Thermo Core Liner, die extreem zacht, comfortabel is en uitblinkt in het beheer van zweet, geur en vocht. De heup- en dijbeschermers sluiten af ​​met een haak-en-lusverstelsysteem dat spelers voorziet van een volledig persoonlijke pasvorm voor optimaal comfort en reactievermogen. De schaal, die afzonderlijk wordt verkocht, kan ook snel en gemakkelijk aan de heupen worden bevestigd met een klittenband.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698381559
Merk BAUER
Productlijn Bauer Supreme
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken