Bauer GS Comp Prodigy Youth P31 20"

Goal stick

 

€ 79,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De nieuwe complete Bauer Prodigy jeugdlijn is speciaal daarvoor voor de allerkleinste ontwikkeld.

Zo ook de Bauer Prodigy Youth Goal stick. Speciale dunnere youth shaft met een double concave geometry zodat de stick beter in de handjes van de jonge keepertjes ligt.

De platte paddle voorkomt dat de stick veel rebounds geeft en brengt de stick tevens beter in balans. De lichtgewicht stick heeft een polyurethane kern met een met fiberglass versterkte buitenkant. 

Double concave geometry for better feel - Replaceable handle grip - Flat front geometry improves rebound control, balance and reduces weight - Reinforced polyurethane core for increased stiffness and puck control - Fiberglass reinforced outer wrap - Scaled down size ideal for youth goalies

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698230253
Merk BAUER
Productlijn Bauer Prodigy YTH
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken