Bauer Nexus 8000 stick P92 INT

INT

v.a. € 125,00 Normale prijs € 199,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Nexus 8000 is een echte stick uit één stuk, wat betekent dat ze door het enkele vormproces, dat Bauer hun Monocomp-technologie noemt, overtollig materiaal kunnen verwijderen, terwijl de balans wordt verbeterd en de prestatieconsistentie wordt gegarandeerd. Dit is de belangrijkste reden waarom deze stick zo licht is als hij is. Bauer gebruikt ook zijn exclusieve TeXtreme®-technologie, een sterke koolstofvezel die 20% lichter is dan conventionele koolstof. Het eLASTech-harssysteem (versterkingen in de hars die de verspreiding van microfracturen helpen verminderen) is te vinden in de senioren- en tussenmodellen en helpt de levensduur van de sticks te verlengen en tegelijkertijd de algehele duurzaamheid van de stick te verbeteren. De vierkante schachtvorm met dubbel concave wanden heeft de voorkeur onder professionals en biedt een mooie veilige grip, ongeacht welke opname je maakt.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 680680751555
Merk BAUER
Productlijn Bauer Nexus
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken