Bauer Pro Tall Long Sock

Pro Tall Long Sock
Vanaf € 21,95
Voor 17:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Bauer Pro tall long Sock is samen met de Core Premium Long Sock de meest verkochte sock van Bauer. Het is een goed passende dunne hoge sok met negatieve naad waardoor u geen vervelende naden bij de tenen voelt. Door het 37.5 materiaal verdampt het vocht/zweet beter. De sok is op verschillende plekken verstevigd voor een nog betere pasvorm. De Bauer NG Core Performance Sock is leverbaar in de maten : S-M-L-XL.. Sokken mogen niet in de droger ivm. mogelijkheid tot krimpen.

In onderstaande maattabel kunt u zien welke maat je nodig heeft.

S: 2-4.5

M: 5-7

L: 7.5-10

XL: 10.5-13

Meer informatie
Meer informatie
EAN: 688698395556
Merk: BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.