Bauer Speedplate

Schaats inlegzool

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Bauer Speedplate Skate Insole zijn de nieuwste en meest geavanceerde schaats inlegzolen ooit. Net als vele (betere) schaatsschoenen, kunnen ook deze inlegzolen thermoplastisch aangepast worden aan de exacte vorm van de voet. Voor deze schaatsinlegzolen gebruikt Bauer het revolutionaire Recovery Alloy Technology materiaal dat eenmaal verwarmd perfect te vormen is naar de voet van de gebruiker.

Hierdoor wordt de ondervoet veel beter omsloten, wordt beter omsloten en zit de voet daardoor veel vaster in de schaats. Ook de voetholteboog wordt perfect aangepast aan iedere voet. Alle negatieve overtollige ruimte wordt weggehaald.

Hierdoor zal de energie in een schaatsslag beter worden omgezet in een krachtigere afzet en heb je veel meer controle over de schaats.

Na jarenlang onderzoek is gebleken dat tijdens een druk seizoen met veel trainingen en wedstrijden de voeten van veel spelers iets veranderen ten op zichte van de zomerperiode, wanneer men de schaatsen minder vaak aan heeft. Het mooie van de Bauer Speedplate schaats zolen is dat ze steeds opnieuw verwarmd en aangepast kunnen worden.

Bauer maattabel voor Speedplates

Schaatsen met D-breedte in hele maten. Neem dezelfde maat Speedplate als de maat van je Bauer schaatsen. Dus voor een schaats 9D gebruik je ook de Bauer Speedplate schaats inlegzolen 9.

Schaatsen met D-breedte in halve maten. Neem de eerstvolgende maat groter dan je schaatsmaat. Dus voor een schaats 9,5D gebruik je de Bauer Speedplate schaats inlegzolen 10. Let op, de Speedplate moet voor in de lengte iets ingekort worden. Dit wordt onder de zool aangegeven.

Schaatsen met EE-breedte in hele en halve maten. Neem de eerstvolgende maat groter dan je schaatsmaat. Dus voor een schaats 9.0 EE en 9,5 EE gebruik je de Bauer Speedplate schaats inlegzolen 10. Let op, voor de hele schaatsmaten zoals 7 EE, 8 EE, 9 EE, 10 EE moet de Speedplate voor iets ingekort worden. Dit wordt onder de zool aangegeven.

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken