Bauer Supreme 1S stick JR

v.a. € 129,00 Normale prijs € 169,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Bauer maakte zijn MPK (Maximum Power Kick) meer veelzijdig, waardoor een maximale energieoverdracht mogelijk is. Op schoten.

De grootste verandering voor de 1S S17 lijn komt in de RenewCore Blade. Dit nieuwe ontwerp bevat een voorgelaste gelkern die altijd in vloeibare toestand blijft. Het verbetert het gevoel voor de puck door energie te absorberen elke keer dat de puck het blad raakt en overdracht van energie terug naar de puck bij het schieten. De gel verbetert ook het leven van het blad. Aangezien schade in de blad plaatsvindt, zal de gel de kleine scheuren opvullen om nog op een hoog niveau door te kunnen spelen. Voor de maximale kracht van uw schot is de Supreme 1S de voornaamste stick.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698276602
Merk BAUER
Productlijn Bauer Supreme
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken