Bauer Supreme M40 skate SR Fit 2

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

v.a. € 499,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Bauer Supreme M40 is een hele goeie schaats voor de spelers die net onder het hoogste niveau zitten of de recreatieve speler / schaatser die net dat beetje extra zoekt om bijna een topmodel schaats te dragen, maar voor een lagere prijs.

Top-tier performance at a top-tier value. The SUPREME M40 Skate was designed with the performance player in mind — packing in lightweight materials, pro-level finishes, and all-around comfort to give you the most bang for your buck.

Key Features:
LS EDGE HOLDER – The preferred holder for nearly a decade featuring a trigger for quick steel servicing or swapping.

CURV® Composite Boot Construction – A thermoformable boot construction gives you a light and supportive custom fit from day one. 

Pro Stock Felt Tongue – Designed to give you pro-level feel and comfort at a value you will love.

SUBLIMATED LINER – Keep the moisture in your boot under control with the SUBLIMATED LINER.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698639544
Merk BAUER
Productlijn Bauer Supreme
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken