Bauer Supreme MX3 Stick P92 INT

INT

v.a. € 119,00 Normale prijs € 179,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De nieuwe Bauer Supreme TotalOne MX3 hockeystick is technologisch ontworpen om spelers krachtige slapshots en hardere one-timers te geven om voorbij goalies te blazen. de stok vastgrijpen. De 520 power taper verhoogt de torsiestijfheid voor maximale belasting met minder koppel en draaien, en geeft extra controle en precisie bij het hanteren en schieten van de stick.

Het versterkte mid-kick flex-profiel minimaliseert de doorbuiging van de schacht bij krachtige slagen en optimaliseert de energieoverdracht bij het laden en lossen van een slag, zodat spelers een maximale energie-output hebben met een minimale inspanning bij het schieten. De nieuwste en nieuwste functie die Bauer introduceert in de MX3 is het Power Sense Core 2-blad, waarmee een nieuwe standaard voor sense-technologie wordt gezet. Het buitenste gedeelte van het blad is bijgewerkt met geïntegreerd SENSE-laagmateriaal, evenals TeXtreme®-koolstofvezel, wat resulteert in een lager bladgewicht en verbeterde balans en schietnauwkeurigheid.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 680680173357
Merk BAUER
Productlijn Bauer Supreme
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken