Bauer Supreme S180

67-77-87-102 Flex

v.a. € 99,00 Normale prijs € 150,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Nu leverbaar!

De Bauer Supreme S180 is de nieuwste semi professionele stick voor de oudere jeugd en spelers van een behoorlijk niveau in de 2016 Supreme serie. De S180 is voorzien van een nieuwe flex profiel dat luistert naar de naam Maximum Power Kick. Het taper-gedeelte van de stick is lager ingezet waardoor er een versterkt catapult-effect ontstaat dat zorgt voor meer schotkracht, zowel met krachtige slap shots als met one-timers.

De S180 gebruikt een meer traditionele verbinding met hoogwaardig 3K carbon fiber. De stick is voorzien een blade met Aero Foam 3 met een verbeterde omwikkeling van het blade met BimaX carbon composiet, een sterker en meer rekbaar materiaal.

3K FULL CARBON CONSTRUCTION

BimaX (TM) BLADE CONSTRUCTION

DUAL DENSITY BLADE CORE

Constructie: Fused 2-pieces

Carbon fiber: Schaft 3K, Blade BimaX 3K

Bladecore: Aerofoam III

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698133356
Merk BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken