Bauer Supreme S190

77-87 Flex

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Nu leverbaar!

De Bauer Supreme S190 is de nieuwste topmodel semi professionele stick in de 2016 Supreme serie. De S190 is voorzien van een nieuwe flex profiel dat luistert naar de naam Maximum Power Kick. Het taper-gedeelte van de stick is lager ingezet, dat maakt de taper stijver waardoor er een versterkt catapult-effect ontstaat dat zorgt voor meer schotkracht, zowel met krachtige slap shots als met one-timers.

De S190 gebruikt een meer traditionele verbinding met hoogwaardig 12K carbon fiber. De stick is voorzien van hetzelfde blade als de Supreme 1S. Een blade met Power Sense Core 2-technologie en Aero Foam III zorgt voor een uitgebalanceerde lichtgewicht stick.

De S190 wordt alleen geleverd in een senioren uitvoering.

12K FULL CARBON CONSTRUCTION

POWER SENSE 2 Technologie met AERO FOAM III

Constructie: Fused 2-pieces

Carbon fiber: Full 12K

Bladecore: PowerSense 2

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698115314
Merk BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.