Bauer Supreme Shadow skate INT Fit 1

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

 • Eigen voorraad en snelle levering
 • Meer dan 75 jaar ervaring
 • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
 • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Bauer Supreme Shadow is het nieuwe topmodel schaats in de Bauer Supreme serie voor 2024. Als opvolgert van de Supreme Mach ligt de focus meer nog op stabiliteit, powerfull energy transfer, verbeterde comfort en duurzaamheid.

 1. STABILITY UNDER THE BOOT
 2. POWERFUL ENERGY TRANSFER
 3. INCREASED COMFORT
 4. INCREASED SKATE LONGEVITY

De schaats wordt geleverd met de nieuwe Bauer Tuuk Fly holders dat vooral zorgt voor meer controle, balans en betere grip en heeft zich al bewezen onder de Bauer Vapor Hyperlite2 schaatsen.

De eigenschappen van de Bauer Supreme Shadow:

 • QUARTER: 12K CARBON CURVE
 • FACING: AMPLEX FACING
 • OUTSOLE: CARBON CONNECT STIFFER OUTSOLE HELPS DRIVE ENERGY INTO THE ICE
 • TONGUE: POWERCOIL TONGUE
 • TOECAP: ERGOCONNECT NEW TOE CAP MORE FIT, COMFORT & PERFORMANCE
 • HOLDER: POWERFLY HOLDER
 • LINER: LOCK-FIT PRO

Bauer Tuuk Fly Holder

 1. FLEXIBLE BACK POST = AGILITY / AMPLIFIED GRIP & STABILITY THROUGH TURNS
 2. STIFF FRONT = POWER / STRONGER PUSH OFF & ACCELERATION
 3. HYPERBOLIC BRIDGE ADDS STABILITY & BALANCE

 

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698660272
Merk BAUER
Productlijn Bauer Supreme
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken