Bauer Vapor 1X Lite Navy SR

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Bauer Vapor 1X hockey broek is een top model in de nieuwste Vapor lijn die een taps toelopende overall fit kenmerkt. De broek is gemaakt van een standaard pasvorm bovenaan een "dicht bij het lichaam" type passen in de benen. Deze constructie zal niet remmen het vermogen van een speler om te schaatsen en het zal zorgen voor een snelle en behendige bewegingen voor ultieme mobiliteit. Het belangrijkste aspect van een hockey broek komt in de bescherming van eigenschappen die Bauer hit plek op in de 1X. Gedurende de broek, de integratie van Curv Composiet en Aerolite technologie Bauer's verhoogt de bescherming elite niveaus in de belangrijkste gevolgen zones terwijl het totale gewicht verminderen. Aerolite is een hoogwaardig schuim met ultra-lichtgewicht eigenschappen die pro beschermingsniveau gevolgen heeft. Curv composiet is dat hetzelfde materiaal dat u op de 1X vindt schaatsen, het is uitzonderlijk hoog in stijfheid en sterkte nog eens met vederlicht eigenschappen. De toepassing van zowel Curv en Aerolite kan worden gevonden in de Free Flex wervelkolom, heup, en de bescherming van de dij, terwijl de nier bewakers alleen zal worden samengesteld uit de Aerolite schuim. Krijgen in wat het allemaal bij elkaar houdt; de buitenkant shell gaat een moeilijke pro level 840 denier nylon bekend om zijn vermogen om zijn uiterst slijtvast zijn. De voering die aan de binnenzijde is Bauer 37,5 technologie die een revolutionair materiaal dat opdroogt tot 5 maal sneller dan vergelijkbare weefsels. Het werkt met behulp van de eigen lichaamswarmte van de speler om het zweet verdampen houdt je koeler en droger in het proces. Nieuw bij de 1X gaat om een ​​pro geïnspireerde binnenste gordel lock systeem. Dit is een hangbaan aan de binnenzijde van de broek die bevestigd recht op het lichaam van de speler om mobiliteit tijdens het schaatsen. Als je het gevoel dat de broek te kort zijn, deze zijn uitgerust met een verstelbare uitbreiding pasvorm tot 1 "in lengte.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698306361
Merk BAUER
Productlijn Bauer Vapor
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken