Bauer Vapor 1X SR S16

1X

 

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De nieuwe Bauer Vapor 1X is net als zijn voorganger de APX2 een echte super stick voor de speler met de snelle handen en snelle schoten.

Ook deze stick heeft de Vapor Micro feel II shaft, met de afgeronde hoeken en de double concave walls waardoor de stick goed in de hand ligt en gemakkelijk door de handschoen glijdt.

De grote veranderingen ten opzichte van de APX2 zitten hem onder andere in het blad zelf. Bij de 1X wordt gebruik gemaakt van de AERO Sense Core II blademet het nieuwe Dual Density AERO foam 3 core blade voor een nog softer feeling. De verder ontwikkelde SENSE technology  geeft de stick nog betere puck controle eigenschappen en duurzaamheid doordat er nog meer energie geabsorbeerd wordt.

Een andere nieuwe technology die gebruikt wordt is de QRT - Quick Release Taper technology om de snelheid waarmee de puck het blad verlaat en het herstel van het blad nog verder te optimaliseren.

Deze superlichte, sterke en torsie stijve perfect uitgebalanceerde stick met zijn lage kick point is ideaal voor quick motion snap- en slapshots.

Nog nooit verliet een puck zo snel het blad en was je schot zo zuiver.

Deze vernieuwde Bauer Vapor 1X stick is nog sterker dan voorgaand model.

 

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698183559
Merk BAUER
Productlijn Bauer Vapor
Geslacht Unisex
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken