Bauer Vapor 3X Pro Skate Fit2 7,5

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

€ 699,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Bauer Vapor 3x Pro is een schaats voor de elite speler. Over de gehele schaats is nagedacht om er zo veel mogelijk Vapor kwaliteiten in te stoppen. De schoen is gemaakt met een mix van snelheid en wendbaarheid. De CURV-composiet quarter biedt de steun die je nodig hebt op een elite niveau, dit terwijl de schoen nog steeds van een laag gewicht is. De buitenzool van Bauer zorgt voor het lage kick point. Deze buitenzool zorgt voor veel acceleratie vermogen en wendbaarheid. De hyperflex-bekleding zorgt voor de flex die je in een schaats wilt. deze bekleding zorgt ervoor dat er meer energie naar het ijs gaat dan dat jij er in steekt. de holder heeft het quick release systeem, hierdoor kan jij je runner zonder moeite verwisselen. het LS PulseSS steel is een runner wat bij het elite niveau past.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698467161
Merk BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken