Bauer Vapor Hyperlite Comp Stick JR P92

v.a. € 189,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Beste Vapor-gevoel ooit Het gewicht is teruggebracht tot 385 gram met de nadruk op het verbeteren van het balanspunt van de stick. Focus op duurzaamheid We hebben de lay-out van koolstofvezel geoptimaliseerd om een ​​20% sterker blad en 5% sterkere shaft te hebben, terwijl het gewicht is afgenomen. De geoptimaliseerde lay-out van koolstofvezel richt zich op de belangrijkste flexzones tijdens het laden van je quick release-opname, wat zorgt voor een duurzamere constructie. Sneller loslaten Je zult gemakkelijker in je schot kunnen leunen dan Vapor FlyLite. Ontworpen om de snelste energie te laden en terug te keren naar de puck, biedt HyperLite een verbetering van 10% bij het maken van je schot. Sneller schot Ontworpen om de snelste Vapor ooit te zijn, biedt HyperLite een 10% snellere terugslag om je schot sneller af te schieten.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698472776
Merk BAUER
Productlijn Bauer Vapor
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken