Bauer Vapor X2.7 Goal Skate JR

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

v.a. € 199,95
Voor 17:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Nieuw voor 2019, Bauer-keeper is doorgegaan op een van de meest ontwikkelde en technologisch geavanceerde keepersschaatsen in heel Goaltending en heeft de Bauer Vapor X2.7 Senior Goalie Skates uitgebracht. De X2.7 skate heeft specifieke kenmerken en revisies van de vorige generatie en blijft een van de lichtste skates op de markt.

Beginnend met de bouw van de Bauer X2.7 Senior, biedt een laarsvrij laarsontwerp diepere aanvalshoeken voor sneller duwen op het ijs, terwijl het totale gewicht wordt verlaagd. Deze skate wordt geleverd met een nieuw 3D-vezelcomposiet kwartpakket dat duurzaamheid biedt met een lichtgewicht gevoel en tegelijkertijd bescherming op het hoogste niveau.

Op weg naar het enkelgebied van de Vapor X2.7, wikkelt een enkelkussen van traagschuim zich rond de zijkanten en achterkant van de enkel en biedt comfort voor de doelverdediger in een gereedstaande houding. Vervolgens wikkelt de flexibele randvulling rond de zijkanten van de kraag zodat de doelverdediger comfortabel in een diepe houding kan komen. Aan de achterkant is een nylon hiellus voorzien en deze is groter gemaakt voor een gemakkelijkere pasvorm voor een laarsriem. Eindelijk, een vilt tong geeft troost aan de doelverdediger terwijl hij naar voren leunt in zijn houding.

Opgenomen op de Bauer Vapor X2.7 Senior is de Vertexx Edge-houder die eerder in de Vapor-lijn was opgenomen. Deze houder is voorzien van het Edge Trigger-systeem voor snelle en eenvoudige staalvervangingen. Op het gebied van staal heeft de X2.7 3 mm LS1G + roestvrij staal dat hoger ligt dan gewoon staal om de doelverdediger diepere aanvalshoeken en gemakkelijkere pushes te geven.

Ten slotte is de onderkant van de X2.7 Senior voorzien van een lichtgewicht TPR (Thermoplastisch rubber) buitenzool die is ontworpen om de doelverdediger een lichtgewicht basis voor de skate te geven. Vervolgens is de voering gemaakt van gripmateriaal dat is ontworpen om de doelverdediger in de kofferbak te houden voor betere controle op het ijs.

Als je een intermediaire leveltender bent en op zoek bent naar de beste techniek in een goalieskate die is gemaakt als een eendelige laars met een lichtgewicht ontwerp, dan zijn de Bauer Vapor X2.7 Senior Goalie Skates de skates voor jou.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698364446
Merk BAUER
Productlijn Bauer Vapor
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.