Bauer Vapor X70 SR

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

BAUER VAPOR X 70

Deze thermoplastische schaats heeft ook de Tuuk EDGE holders die 3 mm hoger zijn waardoor men schuiner en sneller de bochten door kan, en het systeem dat het mogelijk maakt de runners in een paar seconden te wisselen. De Vapor X70 schaats is een prima schaats voor de betere junior ijshockeyspelers en ijshockeyers die regelmatig op het ijs staan. Ook voor de vergevorderde fanatieke recreant een geweldige schaats.

Quarter Package                 Sublimated silver tech-nylon with thermoformed X-rib pattern

Lining Material                     Hydrophobic microfiber

Heel Support                       Patented integrated, anatomical heel/ankle support

Ankle Padding                     Anaform foam ankle pads

Tongue Construction         Anatomical, 2-piece 40oz felt with metatarsal guard

Footbed                                FORM-FIT with stabilizer grip

Thermoformable                Full upper

Footbed                                Molded with integrated heel support

Outsole                                 Lightweight Pro-8 beveled TPU

Blade holder                        Tuuk lightspeed EDGE

Runner                                  Tuuk LS EDGE super stainless steel

Meer informatie
Meer informatie
Merk: BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.