Casco SP-2 Ice Black/ White

Black/White
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De SP-2 Ice is een helm van het bekende merk Casco specifiek ontwikkeld voor schaatsen en de helm voldoet aan de eisen en is ook goedgekeurd door de ISU. Hoewel de snelheid vergelijkbaar is met fietsen vallen schaatsers vaak in een andere hoek en komen anders met hun hoofd op het ijs terecht. Als een schaatser valt is het vaak juist met lagere snelheid of bij stilstand en dan is het risico achterover te vallen ook groter dan bij een val met de fiets.

Tevens is het zo dat de openingen in een fietshelm in verband met de ventilatie tijdens warme dagen veel groter zijn en kan daar een scherp schaatsijzer gemakkelijk tussendoor steken. Door deze afwijkende situaties zijn de veiligheidsnormen voor schaatshelmen anders dan voor fietshelmen.

De Casco SP-2 Ice voldoet aan deze veiligheidsnorm zodat je met een veilig gevoel het ijs op kunt. 

De helm is verkrijgbaar in de maten M (55-57 cm)  en L (58-60cm) 

Meer informatie
Meer informatie
EAN 4031381714381
Merk Casco
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.