CCM Jetspeed Limited Edition

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

 

De Limited Black Editie van de succesvolle CCM JETSPEED.

Met de nieuwe CCM JETSPEED zet CCM een nieuwe stap met de RBZ schaatslijn. Hoewel de schaatsen misschien uiterlijk wel iets weg hebben van de voorgaande RBZ modellen, is dit slechts uiterlijke schijn. De nieuwe JETSPEED is opnieuw uitgevonden en verder ontwikkeld om de schoenen nog verder te verbeteren qua constructie, pasvorm en algehele prestatie.

Het doel van CCM was om een "close to the foot fit" schaatsschoen te maken met buitengewone thermisch vervormbare eigenschappen, gemaakt van ultralichte materialen. Het resultaat is CCM's ROCKETFRAME™, een volledig gevormde composite schaal met verbeterde heellock, dat extra steun en pasvorm biedt voor maximale prestaties en snelheid. De schoen is voorzien van het thermisch vervormbare SpeedCore 2 Plus. Met een natuurlijke, passende vorm met geweldige thermisch vervormbare eigenschappen.

Het SpeedCore 2 Plus is de perfecte toevoeging aan de toch al perfecte pasvorm van het ROCKETFRAME™.

CCM’s JetProtect tong heeft een 2-delig ontwerp met een uit meerdere lagen bestaande vilt constructie met materialen die voor veel demping en schokopvang zorgen. Dit alles resulteerd in een top niveau bescherming en optimaal comfort.  

De zool van de schoen is een Ultra-light Carbon Force buitenzool met voldoend mogelijkheid voor ventilatie. De Ultralight Carbon Force buitenzool heeft speciale power channels om de kracht en energie over te dragen naar het ijs. en is perfect uitgebalanceerd tussen lichtgewicht en ruim voldoende stijfheid en sterkte. 

Gemonteerd op de CCM Speedblade 4.0 holder met Hyper-Glide runners is dit een absolute topper.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 888162920448
Merk CCM
Wellicht ook interessant voor u:
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.