CCM RBZ Speedburner SR

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De CCM RBZ SPB Speedburner is wederom een topstick uit het CCM RBZ gamma dat in samenwerking met Taylormade Golf is ontwikkeld. De stick kenmerkt zich door zoals het door CCM genoemd wordt een Extremely Low Swingweight. Dit houdt direct verband met wat golfers swing speed noemen en wat feitelijk inhoudt dat de stick een optimale gewichtsverdeling heeft en perfect in balans is met een gemakkelijke en snelle swing. Net als zijn voorgangers heeft de RBZ Speedburner een constant flex profiel in de shaft zodat het flexpunt bepaald wordt door de positie van de onderste hand. Hiermee past de RBZ SPB zich aan, aan iedere speelstijl.

De shaft is samengesteld uit de meest hoogwaardige composite materialen die CCM heeft waaraan de Speedburner zijn lage gewicht te danken heeft. De SR shaft heeft een traditioneel model met rechte hoeken.

Dan het bijzondere aan de stick, dat wat het zo'n snelle puck release geeft. Dit komt door de SpeedPocket blade. De RBZ is de enige stick op de markt dat geen inwendige foams of andere dempende materialen gebruikt in het blad. In plaats daarvan heeft een blad een grote holle ruimte dat voor een soort trampoline effect zorgt, wat weer verantwoordelijk is voor de snelle puck release. 

For the construction of the shaft, CCM uses their highest grade of a proprietary composite blend which is a contributing factor in the relatively light weight of the SpeedBurner. The senior shaft uses a Traditional geometry with square-corners, while the intermediate, junior and youth uses a Contoured geometry with rounded corners for better fit and feel for smaller hands.

De CCM RBZ sticks stonden al synoniem voor snelheid, nu met het vernieuwde en verbeterde energie verplaatsing en duurzaamheid is de Speedburner helemaal de top.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 7392177747202
Merk CCM
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken