CCM Ribcore 44K Pump JR

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Reebok Ribcor schaatsen gaan voortaan ook onder de naam van CCM. Met de reputatie van een hele goede "out of the box" pasvorm en comfortabele schaatsen zet CCM dit voort met de nieuwe CCM Ribcor schaatsen. Met Pump natuurlijk!

De schoenen zijn gemakkelijk in te breken, bijna meteen game ready, bieden voldoende steun, grote flexibiliteit om kort te draaien en met de nieuwste generatie Pumpsysteem, Advanced Pump® technology, zeer comfortabel terwijl je een heel vol gevoel in de schaats hebt.

Door in de luchtzakken om de enkel lucht te pompen vul je alle overtollige ruimte in de schoen waardoor je dat volle gevoel krijgt en je hak helemaal vast gezet wordt in de schoen. Het nieuwe pumpsysteem vult zich sneller en er gaat meer lucht in. De CCM Ribcor 44K heeft een tapered fit, wat inhoudt dat de schoen iets smaller is in de hiel en de voorvoet dan de CCM Tacks en de CCM RBZ en Jetspeed schaatsen. 

Uiteraard ontbreekt ook de lace-lock niet op de nieuwe CCM Ribcor schaatsen. De lace-lock stelt je in staat de veters bovenaan strakker aan te trekken dan over de voorvoet, of andersom, net zoals de speler wenst. 

De schoenen zijn goed thermoplastisch vervormbaar om de schoen meteen nog beter te laten passen. De tong is gemaakt van Pro felt met een EVA kern en een uitwendige kunststof lace bite protector. De lichtgewicht zool is geventileerd, sterk en stijf.

Onder de schoen is de CCM SpeedBlade +4.0 holder, verwijzend naar de 4mm extra hoogte van de holder ten opzichte van de oude holders. Dit stelt de speler in staat nog diepere en scherpere bochten te maken. De runner, het schaatsmes is de Speedbalde Stainless steel runner.

De CCM Ribcor 44k staat garant voor wendbaarheid, comfort en kwaliteit. 

Specificaties:

Player Profile Designed with an agility profile that allows for increased range of motion and helps to maximize control in an easy-to-break-in skate.
Fit Profile Out of the box fit and customization with Advanced Pump®.  Narrow Heel and Forefoot with a Tapered Ankle Fit.
Heat Moldable Yes
Quarter Package Matte finish RIBCOR Flex - 3.9mm HD foam core.
Heel Support Ribbed Spinal Zone + Skate Lock feature.
Ankle Padding The Advanced Pump®
Tendon Guard Flexion design
Lining Material Quick-drying Dual zone lightweight Tricot
Tongue 7 mm Felt and EVA foam with molded lace bite protector
Footbed Molded CCM footbed
Outsole Vented low-profile injected
Blade Holder Speed Blade 4.0
Runner SpeedBlade Stainless
Meer informatie
Meer informatie
EAN 888162480416
Merk CCM
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken