CCM SG Tacks 6052 SR

Shinguards

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De CCM Tacks protectie lijn is helemaal gericht op maximale coverage / bedekking en protectie. Dat geldt zeker ook voor de beenkappen CCM SG Tacks 6052. Deze beenkappen zijn voorzien van het nieuwe unieke D3O foam in de kniekappen om de klappen beter op te vangen en de schok te absorberen.

Hoe werkt het D3O materiaal? D3O Smart Foams is een zacht en soft, comfortabel materiaal dat energie  absorbeert bij impacts met een lage intensiteit. Maar bij harde checkes of andere impact met een hoge intensiteit wordt de foam harder om ook die schokken te absorberen. De moleculen in de foam zijn constant vrij in beweging, wat het in staat stelt soft en flexibel te blijven, totdat het een harde hit te verwerken krijgt en de moleculen samen knijpen om de energie op te vangen en af te drijven. Na de impact wordt de foam weer soepel en zacht. Deze unieke molecule structuur biedt maximale bescherming op het hoogste niveau bij het blokken van schoten, tegen klappen van sticks en bij harde botsingen tegen de boarding en het ijs.

Specificaties:

Player Profile For the player looking for an anatomical snug fit focused on maximum coverage wtih optimal protection
Knee Multi-density base layer,  molded PE (plastic) cap w/ reinforced D3O smart foam
Shin Shell Plastic exterior shell w/ engineered bridge support (ridges), HD (high density) foam wrap guard on bottom
Calf Multi-density base layer, Anatomical calf wrap w/ exposed molded foam w/ a PE (plastic) insert
Dome Cap/Knee Wing Multi-density foam knee wing
Straps 2-Piece strapping system-Anti-slide reinforced wrap lock strap around knee, Premium elastic calf band
Liner Anatomical removable liner w/ segmented shin padding and knee cut-out. Premium mesh lining w/ multi-density padding
Thigh Guard Removable and adjustable foam thigh guard w/ PE (plastic) insert

 

Meer informatie
Meer informatie
EAN 888162488474
Merk CCM
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken