CCM Tacks 9040 Gloves SR Navy/White

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Gloednieuw voor het seizoen 2019-2020 zijn de CCM Super Tacks 9040 Senior hockeyhandschoenen! Deze nieuwe lijn is de volgende evolutie in bescherming en gevoel! Dankzij een veelheid aan extra functies, is de Super Tacks 9040 handschoenen CCM's meest geavanceerde handschoenen tot nu toe!

De Super Tacks 9040-handschoenen hebben een anatomische pasvorm die goed aansluit om de hand en zich geleidelijk opent naar de pols en manchet. Hierdoor kunnen spelers een goede controle hebben over en voelen aan de stick, maar ook geweldige mobiliteit voor stickhandling en schieten in krappe ruimtes! De handschoenen zelf zijn gemaakt van lichtgewicht polyester, wat een duurzaam en lichtgewicht materiaal is dat spelers pro-level bescherming biedt!

Een open manchet werd gebruikt op de Super Tacks 9040-handschoenen. In plaats van te gaan met een strakkere, beperkte vergoeding, biedt deze manchet verbeterde bewegingsvrijheid, flexibiliteit en bescherming!

De vingers van de Super Tacks 9040 zijn geladen met PE-schuim van CCM! Deze opstelling is lichtgewicht en biedt een goed beschermingsniveau.

Doorgaan met het comfortaspect, de Super Tacks 9040 handschoenen zijn voorzien van CCM's nash palm! Deze palm op hoog niveau geeft spelers het hele spel een comfortabel gevoel.

De Super Tacks 9040 handschoenen verplaatsen zich naar het interieur en maken gebruik van CCM's met polygiene behandelde antimicrobiële voering! Dit geeft spelers niet alleen een zacht en comfortabel gevoel, het werkt ook om geur veroorzakende bacteriën te bestrijden en houdt je handschoenen langer vers!

Als je een topniveau bent en op zoek bent naar het hoogste niveau van bescherming en comfort in je uitrusting, zoek dan niet verder dan de CCM Super Tacks 9040 Senior hockeyhandschoenen!

Meer informatie
Meer informatie
EAN 191520262839
Merk CCM
Productlijn CCM Tacks
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken