CCM Tacks 9060 Elbow Pads SR

v.a. € 79,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Gloednieuw in de CCM-beschermlijn, voor het seizoen 2019-2020, zijn de Super Tacks 9060 Senior elleboogbeschermers! Met een paar belangrijke toevoegingen, zijn deze elleboogbeschermers ontworpen om spelers het comfort en de bescherming te bieden die ze nodig hebben om op topniveau te presteren!

CCM begon aan de bovenkant van de Super Tacks 9060 elleboogbeschermers en ging met een gelede biceps met gegoten schuim. Deze constructie biedt spelers uitstekend comfort en bescherming in de biceps!

Net onder de biceps bescherming zit de met JDP versterkte elleboogkap! Deze lichtgewicht, pro-level constructie helpt de kracht van directe botsingen weg van de ellebooggewrichten te verspreiden.

De Super Tacks 9060 elleboogbeschermers gaan naar de onderarm en maken gebruik van voorgevormd PE-schuim dat een goede bescherming biedt over de hele onderarm tot net boven de manchet van je handschoenen.

Alles op zijn plaats houden op de Super Tacks 9060 elleboogbeschermers is het innovatieve omsnoeringssysteem van CCM! De middelste vergrendelingsriem, bicepsriem en nylon onderarmriem bieden spelers een anatomische pasvorm van 360 graden. Dit houdt de elleboogbeschermers dicht bij het lichaam om ervoor te zorgen dat ze op hun plaats blijven voor maximale bescherming.

Als je een speler bent die op zoek is naar een goede bescherming en comfort, bekijk dan de CCM Super Tacks 9060 Senior elleboogbeschermers!

Meer informatie
Meer informatie
EAN 191520263133
Merk CCM
Productlijn CCM Tacks
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken