Dartmatten

Vele mensen darten ook thuis of bijvoorbeeld op het werk. Het is een leuk spelletje en ook wanneer je alleen thuis bent of weinig tijd hebt kun je altijd wat darts gooien. Maar heb je thuis je dartbord op een mooie plek opgehangen, dan wil je natuurlijk niet dat je muur wordt beschadigd of dat bij bouncers de punten op je vloer komen terecht komen. Uiteraard verkopen wij ook allerlei die er voor zorgen dat alles goed beschermd wordt. Deze spullen zien er ook nog eens mooi en zorgen ervoor dat de darthoek er professioneel uit komt te zien. 

Om de vloer te beschermen tegen bouncers, ofwel terugketsende darts, verkopen we diverse matten in verschillende afmetingen en in verschillende materialen. Eventueel voorzien van een oche, een balkje waardoor je altijd vanaf de juiste afstand gooit. 

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur dartartikelen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport richten wij onze pijlen op het aanbieden van uitstekende service en levering van producten uit voorraad. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren. In ons online aanbod van darts en dartartikelen zijn uitsluitend hoge kwaliteit producten geselecteerd van de gerenomeerde merken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken