Surrounds & cabinetten

Vele mensen darten ook thuis of bijvoorbeeld op het werk. Het is een leuk spelletje en ook wanneer je alleen thuis bent of weinig tijd hebt kun je altijd wat darts gooien. Maar heb je thuis je dartbord op een mooie plek opgehangen, dan wil je natuurlijk niet dat je muur wordt beschadigd of dat bij bouncers de punten op je vloer komen terecht komen. Uiteraard verkopen wij ook allerlei die er voor zorgen dat alles goed beschermd wordt. Deze spullen zien er ook nog eens mooi en zorgen ervoor dat de darthoek er professioneel uit komt te zien. 

Dartbord surround ringen beschermen de muur tegen darts die naast het bord gegooid worden en geven bovendien de dartbaan of darthoek een zeer professionele uitstraling. Een surround om het dartbord is een echte must-haves accessoire voor elke darter.

Naast de surrounds of dartringen zijn er ook nog altijd kabinetten of dartkasten te koop. Met een kabinet sluit je het dartbord af wanneer deze niet gebruikt wordt. Dart kabinetten zijn stijlvol en tijdloos.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur dartartikelen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport richten wij onze pijlen op het aanbieden van uitstekende service en levering van producten uit voorraad. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren. In ons online aanbod van darts en dartartikelen zijn uitsluitend hoge kwaliteit producten geselecteerd van de gerenomeerde merken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken