Edea E-guard L

stretch schaatsbeschermer 41 /46

v.a. € 27,50
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Edea E-guard schaatsbeschermers zijn uit één stuk en doordat de beschermers van zichzelf elastich zijn en stretchen passen ze direct en zitten ze goed strak om de kunstschaatsen. Door de speciaal gevormde blade hollow worden de edges van het schaatsijzer beter beschermd. Door de open structuur van de beschermer wordt overtollig water beter en sneller afgevoerd. De onderkant geeft goeie grip, ook bij het lopen over natte rubber matten en zijn nagenoeg geluidloos.

Maat S is geschikt schaatsijzers 7" tot 8,5", tot en met maat 34

Maat M is geschikt voor schaatsijzers blades 8,5 t/m 10,5, maat 34 t/m 42.

Maat L is geschikt voor schaatsijzers blades vanaf 10". maat 41 t/m 46.

Gebruik beschermers alleen om mee te lopen en voor het vervoer, haal ze er bij thuiskomst direct af, droog de schaatsen nog even na en berg ze droog zonder beschermers op.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 2000129150000
Merk Edea
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken