Edea Piano

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

v.a. € 619,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

 

De Edea Piano is de nieuwe en meest innovatieve kunstschaats schoen van Edea. De schoenen hebben een stiffness rate van 95, geven veel support en controle en zijn geschikt voor Triple en Quad jumps.

De schoenen hebben een nieuw anti-shock systeem dat de schaatsschoen veel meer comfort geeft tijdens het springen en vooral het landen doordat de krachten die bij de schaatssprongen ontstaan goed worden opgevangen en genutraliseerd. De klappen op de knieën, heupen  en enkels hebben daardoor ook veel minder impact. Afhankelijk van het eigen gewicht en de sprongkracht zijn de krachten die vrij komen met het landen ongeveer 7 tot 8 keer hoger dan het eigen lichaamsgewicht. Een goede demping is dan ook heel belangrijk en voorkomt niet alleen direct blessures maar zeker ook lichamelijke ongemakken na een actieve schaatscarriere. Edea zet met de Piano een grote stap in de professionele kunstschaatsschoenen.

Een bijkomend voordeel is dat je sneller hersteld van een sprong en je veel sneller in staat bent je volgende sprong in te zetten. Je kunt gewoon doorgaan.

Zoals alle Edea schaatsschoenen heeft ook de Edea Piano een veel dunnere en plattere zool dan de traditionele kunstschaatsschoenen van andere merken waardoor de schoen aanzienlijk lichter wordt en je een veel directer gevoel hebt in de schaats.

Meer informatie
Meer informatie
EAN PIW02656093
Merk Edea
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken