FILA Legacy QF

4 X 84

v.a. € 199,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Mooie FILA fitness skate met QF Quick Fit sluitsysteem waarmee je de skates heel snel goed vast aan kan trekken.

Semi Softboot schoen fitness skate met 84mm wielen en Abec 7 lagers.

Semi softboot schoen met ATOP-sluitingssysteem zorgt er voor dat de schoen heel stevig rond de voet sluit.

Bij het aantrekken druk je je voet achter in de schoen, draai de knop achteraan de skate om Het ATOP-mechanisme aan te spannen. 
Doe de velcro powerstrap erover voor extra stevigheid. Om terug los te maken, draait u de knop achteraan 90° naar links. Hierdoor lost het systeem en kan u de tong naar voor trekken.

Het aluminium frame is voorzien van 4 84mm wielen met een hardheid van 83A met ABEC 7 lagers.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 8026473463861
Merk FILA
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken