Schaatsen

De Nederlandse langebaan schaatsers doen het al jaren lang erg goed op de Olympische spelen, op de wereldkampioenschappen (WK) en World Cup wedstrijden. Of het nu de 500 meter sprint is of de 10 kilometer afstanden, de Nederlanders schaatsen voorop. Op het gebied van langebaan schaatsen of noren is RONO Sport een echte langebaan specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de fanatieke wedstrijdrijder en de liefhebber die recreatief een rondje om de 400 meterbaan schaatst. Ook voor de natuurijs schaatsliefhebber is er een ruim assortiment voorhanden.

Noren, of langebaan schaatsen, bij RONO sportvindt je een uitgebreid assortiment met topmerken als, Viking, Zandstra, Maple, Luigino, Raps, EVO, MarcheseCado Motus. Of schaatst u liever op een comfortabel paar Salomon met een daarbij horende Free-skate of M&M onderstel? RONO sport heeft het in huis! Ook voor de verstelbare kindernoren bent u bij RONO sport aan het juiste adres. Vanaf schoenmaat 28 kunt u uw kind al eens kennis laten maken met noren of langebaan schaatsen. Of toch liever kortere rondjes op Shorttrack schaatsen, wij hebben het allemaal op voorraad! Ons uitgebreide assortiment varieert van de combinoor en de vaste schaats voor de beginnende schaatser, de klapschaats voor de meer gevorderde schaatser en de kluunschaats voor de rijder op natuurijs.

Schaatsen moeten niet op de groei worden gekocht. Te grote schaatsen zorgen voor schuivende voeten en dus voor blaren. Bovendien geven ze te weinig steun. In het algemeen kan worden gezegd dat een schaats een maat kleiner mag zijn dan de schoenmaat die u gewend bent. Dit verhaal geldt overigens alleen voor leren schoenen; kunststof schoenen lopen immers niet uit. Met meer dan 50 jaar ervaring in schaatsartikelen is RONO sport een vakkundig en gespecialiseerde winkel met hart voor de noren en langebaan schaatsers.

Mocht u twijfelen of vragen hebben over de noren of langebaan schaatsen kom dan gerust even langs in een van onze winkels in Eindhoven. Wij van RONO sport adviseren u graag in het nemen van een juiste beslissing wat betreft de noren of langebaan schaatsen.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Viking Blade Bag
  Viking Blade Bag
  € 34,00
 2. Viking Multi Unlimited Verstelbaar
  Viking Multi Unlimited Verstelbaar
  v.a. € 99,95
 3. Viking Onderstel Pure
  Viking Onderstel Pure
  v.a. € 399,95
 4. M&M Ice-skate Carbon 2.0
  M&M Ice-skate Carbon 2.0
  v.a. € 375,00
 5. Salomon S-Race Skate Plus
  Salomon S-Race Skate Plus
  v.a. € 379,95
 6. Genesis Long Track
  Genesis Long Track
  v.a. € 525,00
 7. Viking Lakstift Icon
  Viking Lakstift Icon
  € 19,95
  Niet in voorraad
 8. Viking Combi III
  Viking Combi III
  v.a. € 80,00
 9. Viking Cruiser VC7 Setprijs
  Viking Cruiser VC7 Setprijs
  v.a. € 299,00 Normale prijs € 429,00
 10. Viking Eclipse
  Viking Eclipse
  v.a. € 259,00
 11. M&M Wiperboard L
  M&M Wiperboard L
  € 459,95
  Niet in voorraad
 12. Salomon skatesole
  Salomon skatesole
  v.a. € 24,95
 13. Salomon S-Race skate
  Salomon S-Race skate
  v.a. € 369,95
 14. Salomon RS Pilot
  Salomon RS Pilot
  v.a. € 249,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren