K2 ILQ 9 Pro Bearing 16pack

K2 16pack

€ 64,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De K2 ILQ 9 pro lagers zijn de beste performance ILQ lagers op de markt en zijn voorzien van een eenzijdig rubber schild die goede bescherming biedt tegen vuil en het in de lager houden van de olie zodat de lagers goed blijven rollen. De ABEC aanduiding van lagers kan een vertekend beeld geven over de kwaliteit van de lagers. De aanduiding heeft te maken met de tollerantie van het staal. Zo kan een lager van slechte kwaliteit staal zijn gemaakt en bijvoorbeeld toch de aanduiding ABEC 7 krijgen zolang de tollerantie maar klopt. De nieuwe K2 6-Ball ILQ-9 lagers zijn op alle vlakken een echte performance lager. De combinatie van hoge kwaliteit staal, juiste olie en goede kwaliteit kogeltjes zorgen ervoor dat deze lagers je wielen snel laten rollen.

Prijs is per set van 16 stuks

Meer informatie
Meer informatie
EAN 4048387718411
Merk K2
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken