Kunstschaatsen

Kunstrijden is een sportieve gebeurtenis. Solisten, paren en groepen schaatsers maken rotaties, sprongen en andere bewegingen op het ijs, meestal onder begeleiding van muziek. Kunstrijden is een sport die je als recreant en topsporter kunt beoefenen. In het IJssportcentrum in eindhoven zijn er verschillende kunstschaats verenigingen waaronder het bekende Kids On Ice en FAN kunstrijden. RONO sport verzorgt voor zowel de recreatieve kunstrijder als de vereningen de kunstschaatsmaterialen.

Met een van de grootste collecties van Nederland in kunstschaatsen bent u bij RONO sport aan het juiste adres voor al uw kunstschaatsartikelen. Het assortiment bestaat uit topmerken als Edea, Graf, Jackson en Risport. Of liever een recreatieve sofbootschaats van Fila? We hebben het allemaal op voorraad! Heeft u al een paar kunstschaatsen maar zijn ze te klein geworden? Kom Gerust even langs bij RONO sport zodat wij kunnen kijken of uw oude kunstschaatsen eventueel nog ingeruild kunnen worden op een paar kunstschaatsen in uw juiste maat. Dit systeem staat ook wel bekend als het inruilsysteem. Met ruim 50 jaar ervaring in de schaatsartikelen werkt RONO sport uitsluitend met vakkundig en professioneel personeel. Dus heeft u een paar botte of ongeslepen schaatsen? Wij slijpen ze weer zodat de ijzers weer scherp zijn en u geen last meer heeft van het wegglijden tijdens het schaatsen.

Kortom, bent u een recreatieve kunstrijder of een fanatieke kunstschaatser, bij RONO sport is er een ruim assortiment in kunstschaatsartikelen! Loop gerust een keer binnen in een van onze winkels om een kunstschaats aan te passen of passend advies te ontvangen van een van onze verkoopmedewerkers.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 241

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Edea Overture Rotation wit width D
  Edea Overture Rotation wit width D
  v.a. € 249,95
 2. Edea Ice Fly wit
  Edea Ice Fly wit
  v.a. € 499,95
 3. Edea Overture Rotation zwart width D
  Edea Overture Rotation zwart width D
  v.a. € 249,95
 4. Edea Overture Rotation wit
  Edea Overture Rotation wit
  v.a. € 249,95
 5. Edea Motivo Balance zwart
  Edea Motivo Balance zwart
  v.a. € 189,95
 6. Edea Motivo Balance wit
  Edea Motivo Balance wit
  v.a. € 189,95
 7. Jackson Mystique SR
  Jackson Mystique SR
  v.a. € 169,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 241

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken