Kunstschaatsen

Kunstrijden is een sportieve gebeurtenis. Solisten, paren en groepen schaatsers maken rotaties, sprongen en andere bewegingen op het ijs, meestal onder begeleiding van muziek. Kunstrijden is een sport die je als recreant en topsporter kunt beoefenen. In het IJssportcentrum in eindhoven zijn er verschillende kunstschaats verenigingen waaronder het bekende Kids On Ice en FAN kunstrijden. RONO sport verzorgt voor zowel de recreatieve kunstrijder als de vereningen de kunstschaatsmaterialen.

Met een van de grootste collecties van Nederland in kunstschaatsen bent u bij RONO sport aan het juiste adres voor al uw kunstschaatsartikelen. Het assortiment bestaat uit topmerken als Edea, Graf, Jackson en Risport. Of liever een recreatieve sofbootschaats van Fila? We hebben het allemaal op voorraad! Heeft u al een paar kunstschaatsen maar zijn ze te klein geworden? Kom Gerust even langs bij RONO sport zodat wij kunnen kijken of uw oude kunstschaatsen eventueel nog ingeruild kunnen worden op een paar kunstschaatsen in uw juiste maat. Dit systeem staat ook wel bekend als het inruilsysteem. Met ruim 50 jaar ervaring in de schaatsartikelen werkt RONO sport uitsluitend met vakkundig en professioneel personeel. Dus heeft u een paar botte of ongeslepen schaatsen? Wij slijpen ze weer zodat de ijzers weer scherp zijn en u geen last meer heeft van het wegglijden tijdens het schaatsen.

Kortom, bent u een recreatieve kunstrijder of een fanatieke kunstschaatser, bij RONO sport is er een ruim assortiment in kunstschaatsartikelen! Loop gerust een keer binnen in een van onze winkels om een kunstschaats aan te passen of passend advies te ontvangen van een van onze verkoopmedewerkers.

Wanneer u vandaag online voor 16.00 uur schaatsen besteld betekent dit over het algemeen levering van producten de volgende dag. Bij RONO sport vinden wij het belangrijk service te bieden en producten uit voorraad te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw nieuwe spullen de volgende dag af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 342

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Edea Wave Ivory set balance
  Edea Wave Ivory set balance
  v.a. € 149,95
 2. Jackson Evo Mark IV
  Jackson Evo Mark IV
  v.a. € 219,95
 3. Jackson Classic 200 SR
  Jackson Classic 200 SR
  v.a. € 64,95
 4. Jackson Classic 200 JR
  Jackson Classic 200 JR
  v.a. € 59,95
 5. Jackson Classic 500
  Jackson Classic 500
  v.a. € 89,95
 6. Edea Jumpband Rood
  Edea Jumpband Rood
  € 2,50
 7. Edea Jumpband Geel
  Edea Jumpband Geel
  € 2,50
 8. Edea Softguard Dune
  Edea Softguard Dune
  € 14,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 342

per pagina
Van hoog naar laag sorteren