M&M Excelent

64 HRC PM MES    Let op : Getoonde foto is NIET de Excelent!

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De M & M iceskate Excelent schaatsijzers zijn met een hardheid van 64 hrc perfecte ijzers om natuurtochten mee te schaatsen, of om rondjes te schaatsen op de binnenbaan. Het Excelent ijzer is traploos verstelbaar , dit kun je doen doormiddel van schroeven te verzetten die op het ijzer zijn gemonteerd.Het ijzer wordt geleverd inclusief 2 elastieken die ervoor zorgen dat de schaatsen klappen, deze elastieken zijn op maat te maken wat u zelf prettig vind. De M & M iceskate ijzers worden geleverd inclusief een beschermtasje waar je de schaatsen in op kunt bergen. Dit onderstel heeft een glij-ijzer met een dikte van 1.1 mm en een hoogte van 45 mm. De ijzers worden vaak in comibinatie met Salomon schoenen gedragen. Het ijzer is voorzien van een PM mes.

 

M & M iceskate ijzers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten:

S:          39,5 centimeter

M:         42,5 centimeter

L:          44,5 centimeter

XL:       46,5 centimeter

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Onbekend
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken