Madd MGX Shredder Black/Green

Shredder black/green

€ 179,95
Voor 17:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Madd Gear MGX T1 Team Complete stuntstep van MGP is ontworpen voor wanneer jou als je het beste eist van je stuntstep in je zoektocht naar vooruitgang en het verbeterede van je tricks op het lokale skatepark, op straat of zelfs op het internationale wedstrijdpodium! Perfect gebalanceerd en rechtstreeks ready uit de doos, is de MGX T1 de ultieme complete step waarmee je je grenzen kunt verleggen als nooit tevoren terwijl je je eigen pad smeedt en je vooruitgang naar een ander niveau tilt zonder dat je wordt tegengehouden. Het gewicht van de step is 3,6Kg en totale hoogte is 86cm

 

 

Specificaties voor: MGX T1 Team Stuntstep Gold

  • Totale hoogte86cm
  • Gewicht Step3,6 Kg
  • StuurMGP HIGHSIDE 4031 JAPANESE CHROMOLY / STANDARD DIAMETER WITH INTERNAL FLUTING
  • Hoogte Stuur63,5 cm
  • Breedte Stuur58,4 cm
Meer informatie
Meer informatie
EAN 9334052085212
Merk Madd
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.