MGP VX Origin Extreme Pearl Green

VX Origin Extreme Pearl Green

€ 349,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Met deze stuntstep worden al je verwachtingen overtroffen! Of je nu een beginnend stepper of een echte pro bent, de MGP VX Origine Extreme in Pearl Green tilt jouw stepskills naar een hoger niveau. Allerlei slimme verbeteringen ten opzichte van de vorige modellen maken deze stuntstep lichter, stoerder én soepeler. Check alle specs die deze geweldige stuntstep te bieden heeft!

 

– Grips: 180mm TPR Swirls Flangless Grind Grips With Nylon Bar-ends
– Bars: MGP Turbine 23″ W X 26″ T 6061 Aluminum / O/S Outer Diameter with internal fluting
– Clamp: MFX X3 Cobra Alloy Triple Clamp | OS – Headset: MFX integrated & sealed bearing
– Fork: 120mm Threadless 6061 Alloy Voltage Fork / Standard IHC
– Wheels: 120mm Corrupt Alloy Hollow Core With MGP Proprietary Polyurethane Blend
– Bearings: K-3 Abec 11 High Speed Chrome
– Deck: MGP Origin 4.8” Wide X 20” Long Integrated Rounded Box Deck Cutouts
– Brake: MFX V2 Comp Blitz Brake

Meer informatie
Meer informatie
EAN 9334052084673
Merk MGP
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken