MGX Charley Dyson Navy/red

Navy/Red

€ 249,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

MGP en Charley Dyson hebben de handen ineengeslagen om je een van de beste stuntsteppen te bieden die je kunt kopen, Deze Deze Navy/Red  uitvoering is perfect voor rijders over de hele linie! Het is duidelijk dat Charley zijn strepen heeft verdiend door consistente progressie in zijn trickbag en zijn loyaliteit aan het MGP Pro Team.

Charley is momenteel 13 en zit sinds 2015 in het Madd Gear Team (toen hij nog maar 7 jaar oud was!) en staat over de hele wereld bekend om zijn belachelijke rijniveau op zo'n jonge leeftijd! MGP en Charley ontwikkelen zijn Signature MGX-scooters sinds 2019 om ervoor te zorgen dat ze in elk opzicht perfect zijn.

De resultaten zijn er eindelijk en hij kan niet gelukkiger zijn met hoe ze eruit zijn gekomen.

Alles aan Charley's Signature MGX-scooters is afgestemd op zijn eisen, van de grootte en ingewikkelde graphics tot de "Cloud" Griptape en holografische wielen.

Totale Hoogte : 81,9 cm 

Grips: 150mm Dual-Compound Super-Soft TPR Swirls Grind Grips with Nylon Bar-Ends

Handlebars: 21” Wide x 23” Tall Low-Riser Bars with Charley Dyson Decal, 4031 Japanese Chromoly Standard Diameter with Internal Fluting

Clamp: MFX X2 Cobra Aluminium Double Clamp with 6mm Bolts

Headset: MFX Low-Friction Integrated with Sealed Bearings

Compression: Standard IHC Compression

Fork: MFX 120mm Voltage 6061 Aluminium Threadless Forks with 6mm Hardware

Wheels: 120mm Charley Dyson Hologram MGP Wheels with Two-Tone Smooth Tech Polyurethane

Bearings: MGP K-2 ABEC-9 High-Speed Chrome Bearings

Deck: 4.5” Wide x 19.5” Long Charley Dyson Signature MGX Deck with Charley Dyson Graphics, Two-Phase Heat Treated 6061 Aluminium with 3° Concave, Fluted Extrusions and Machine Welded MGX “X” Integrated Headtube

Brake: MFX V2 Composite Blitz Brake

Griptape: Super-Strength Full Deck Charley Dyson Clouds Griptape

Detail: MFX Heavy-Duty PP Deck Blocks

Complete Weight: 3.55kg / 7.83lbs

Max Rider Weight: 100kg / 220lbs

Meer informatie
Meer informatie
EAN 9334052087865
Merk MGP
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken