Mission Inhaler FZ-3

Mission

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens


De nieuwe Mission inhaler fz-3 inlinehockey skates voor 2019. De Mission Inhaler FZ-3 Skate biedt high-end prestaties, comfort en duurzaamheid tegen een redelijke prijs. Mission gebruikte een versterkte True-Form Tech-boot die is afgestemd op de meer elite spelers die de extra stijfheid kunnen benutten voor een explosievere slag. Intern gebruikt de FZ-3 dikkere enkelschuimen die instant-comfort direct uit de doos creëren, maar ze werken met de pro-geïnspireerde tong om spelers te beschermen tegen pucks, slashes en andere gameplay-invloeden. De schoen wordt ook geleverd met de geventileerde Inhaler-teenkap en geïntegreerde luchtroosters. De peesbeschermer van de FZ-3 toont Mission's nieuwe verwisselbare kleurenchips, zodat je snel kunt aanpassen hoe je skate eruit ziet met 6 verschillende kleuren. Bovenop de pluche enkelschuimen gebruikte Mission hun Comfort Grip Liner. Het heeft een zacht gevoel, maar het unieke materiaal werkt uitstekend om de voet op zijn plaats te houden en vocht te beheersen. De FZ-3 heeft een aluminium Hi-Low frame dat Labeda Union wielen bevat die bekend staan ​​om hun uitstekende grip en remkracht.

Meer informatie
Meer informatie
EAN: 688698340747
Merk: Mission
Geslacht: Unisex
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.