Mission Inhaler FZ-5 SR

Mission

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens
Gloednieuw voor het seizoen 2019 zijn de Inhaler FZ-5 Junior inline hockey skates van Mission Hockey! Met een paar nieuwe belangrijke functies, samen met enkele beproefde functies, ben je goed uitgerust voor elke in-game-situatie!

Te beginnen met het uiterlijk, een gestroomlijnd herontwerp van hun colorway, gaande met een zwarte teen die geleidelijk verandert in wit op weg naar de hiel. Dit is ingekapseld door een groenblauw kleur op de wielen, tong en peesbeschermer, die echt knappen, dankzij de overwegend zwart-witte colorway van de laars.

De bovenste helft van de FZ-5 Junior inline hockey skates heeft een versterkt PU-kwartpakket in echte vorm. Dit kwartet is licht, beschermend en zeer duurzaam! Het kwartpakket is ook voorzien van een ventilatiesysteem aan beide zijden van de laars, wat helpt bij de luchtstroom en ademend vermogen tijdens schaatssessies.

Aan de binnenzijde van de boot heeft Mission een thermovormbare voering gebruikt, wat inhoudt dat ze thermisch gevormd kunnen worden, 

Er wordt een anatomische, 2-delige vilttong gebruikt, die spelers een extra toegevoegde laag van bescherming en comfort geeft.

Op de onderste helft van de Inhaler FZ-5 inline hockey skates, bevindt de schoen zich boven op een buitenzool van vezelcomposiet, die samenvalt met een HI-LO aluminium chassis, dat uitblinkt in duurzaamheid. In combinatie met dit chassis zijn twee 76 mm Labeda Union-wielen aan de voorkant en twee 80 mm Addiction-wielen aan de achterkant. Deze verspringende wielen helpen de spelers meer op hun tenen te houden, wat zich vertaalt in verhoogde snelheid en versnelling. De kleinere wielen vooraan helpen met controle en balans!

Ben je een speler op recreatief niveau op zoek naar een comfortabel en duurzaam paar inline hockey skates, kijk dan niet verder dan de Mission Inhaler FZ-5.
Meer informatie
Meer informatie
EAN: 688698341270
Merk: Mission
Geslacht: Unisex
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.