Obut Match +

Halfzachte boule

v.a. € 179,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Obut Match + heeft een uitzonderlijke energie absorptie. Door een speciale techniek is Obut er in geslaagd een halfzachte boule te maken met de eigenschappen van een extreem zachte boule. Van carbon staal gemaakt en krijgt hierdoor een half matte en zwarte uitstraling, (wat in het gebruik iets vervaagt wat normaal is)

Geschikt voor een pointeur en een tireur! 

Hardheid + heeft in het spel een gedrag van een uitermate zachte, met de hardheid van een gewone 1/2 zachte.
• Gelegerd staal met koolstof.           
• Uitstekende gecontroleerde balancering.
• Licht grit gestraald met gesatineerd zwarte afwerking, dat normaalgesproken bij gebruik vervaagd.
• Koolstofstaal :  Moet regelmatig licht met olie ingewreven worden om roesten te voorkomen.
• Het concept dempt de resonantie in de boule, en daardoor het rebound effect.
• Door zijn zeer zwakke rebound rolt de boule niet terug bij een “carreau”.

In nieuw staat is de Obut MATCH+ voorzien van een zwart laagje.  Vaak zal dit al na enkele partijen wat vervagen, afhankelijk van de ondergrond waarop gespeelt wordt.

Ook deze koolstofstalen boule heeft na iedere partij een onderhoudsbeurt nodig. Ook als er niet gespeelt wordt adviseren wij de boules minstens één keer per maand in te wrijven met een Obut onderhoudsmiddel.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 3154445500049
Merk Obut
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken