Obut Match X Cou

Zachte boule van carbonstaal

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Obut Match X Cou is een zwarte carbon roestvrij stalen boule. De diep zwarte kleur zal in het gebruik langzaam wat vervagen, wat normaal is.

Deze goed uitgebalanceerde Obut competitie boule is een zachte boule met een hardheid van ongeveer 110 kg / mm2.

Vooral geschikt voor een een tireur. 

• Uitstekende gecontroleerde balancering.
• De zwarte afwerking zal bij gebruik wat vervagene en geeft een goede grip.
• Koolstofstaal :  Moet regelmatig licht met olie ingewreven worden om roesten te voorkomen.
• Door zijn zeer zwakke rebound rolt de boule niet terug bij een “carreau”.

Ook deze koolstofstalen boule heeft na iedere partij een onderhoudsbeurt nodig. Ook als er niet gespeelt wordt adviseren wij de boules minstens één keer per maand in te wrijven met een Obut onderhoudsmiddel.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 3154445520252
Merk Obut
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken