Rollerblade Microblade 3WD Aque/White

28-32

32-37

36-40

  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Rollerblade bedacht en maakt de best verstelbare inline skates voor kinderen. Microblade-producten zijn ontworpen door gebruik te maken van Rollerblade-prestaties en expertise op het gebied van pasvorm en het geschikt te maken voor kinderen. De schaatsen zijn verstelbaar in 4 volledige maten om mee te groeien met kindervoeten en kunnen snel in maat worden aangepast om indien nodig te worden gedeeld met een jongere broer of zus. Het gebruiksvriendelijke verstelsysteem werkt met een druk op de knop en heeft gemakkelijk af te lezen markeringen in het teengedeelte, dus het instellen van de schaatsen op de juiste maat is eenvoudig en betrouwbaar. De Microblade-structuur biedt betere ondersteuning en verlaagt het zwaartepunt voor kinderen, dus de skate-ervaring is geweldig en helpt de stabiliteit, balans en controle te verbeteren. De Microblade 3WD G heeft speciaal ontworpen mesh voor pasvorm en ademend vermogen en wordt geleverd met een 3x80 mm wielopstelling voor een 3WD-upgrade uit de doos. De Junior Fit liners maken de Microblade zeer comfortabel en de wiel / lager combinatie is perfect voor kinderen om met de juiste snelheid aan de slag te gaan. Gesp, powerstrap en vetersluitsysteem zorgen voor een veilige pasvorm met gemakkelijk aan- en uittrekken. Een positieve eerste ervaring met skates zal de kans vergroten dat kinderen zullen blijven skaten en een levenslange activiteit creëren om actief te blijven en hun fitnesscapaciteiten te verbeteren terwijl ze plezier hebben. Rem zit op de skate.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 8050459837568
Merk ROLLERBLADE
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken