Schaatsen verhuur & slijpen

Schaatsverhuur.

In onze schaatswinkel in het IJssportcentrum Eindhoven verhuren wij ook schaatsen voor gebruik binnen het IJssportcentrum Eindhoven tijdens recreatie uren.

We verhuren kunst- en ijshockeyschaatsen van maat 23 t/m 50 en (combi-)noren van maat 30 t/m 47. Ook verhuren we de Salomon langlaufschoenen met daarbij passende ijzers (beperkt).

Schaatsverhuur alleen tegen inlevering van een onderpand zoals een geldig legitimatiebewijs, schoolpas, verzekeringspas, ANWB lidmaatschapskaart of iets dergelijks. We accepteren een hoop en zijn niet flauw maar wij bepalen of iets geaccepteerd wordt als onderpand of niet. In ieder geval worden kopieën niet geaccepteerd en ook kunnen we geen geld aannemen als onderpand. U kunt maximaal 10 paar schaatsen per legitimatie / pas huren. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met ingeleverde legitimaties en passen en zullen hier nooit een kopie van maken, ook niet op uw eigen verzoek.

De prijzen voor het huren van schaatsen bedragen:

Standaard noren, combinoren, ijshockey- en kunstschaatsen € 6,50 per paar per periode dat het IJssportcentrum op dat moment geopend is.

Salomon langlaufschaatsen € 10,00 per paar per periode.

 

Schaatsen slijpen.

Schaatsen slijpen doen we in onze werkplaats in de Strijpsestraat. De algemene regel is dat u uw schaatsen de ene dag brengt (in de Strijpsestraat of tijdens het schaatsseizoen ook in het IJssportcentrum) en de volgende dag weer ophaalt (of op het moment dat u weer komt schaatsen). Op de Strijpsestraat wordt alleen bij uitzondering nog weleens direct geslepen. Komt u van ver dan kunt u het beste van te voren bellen om te informeren of het mogelijk is en er iemand aanwezig is om te slijpen.

Met onze moderne en specifieke schaatsslijpmachines kunnen wij alle ijshockey-, kunst-, kinderschaatsen en noren vakkundig slijpen. De ijshockey-, kunst- en kinderschaatsen worden hol geslepen en er zijn diverse dieptes mogelijk. Geef eventuele voorkeuren hierin aan bij het afgeven van de schaatsen. De noren worden machinaal in ronding geslepen en daarna met de hand nageslepen, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

In onze werkplaats vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen.    

 

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken