Skate led Ice Multicolor RGB

Schaatslampjes met dubbele led random kleuren

€ 9,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De schaats lampjes zijn waterdicht en bestand tegen lage temperaturen.

De ICE-2 skate leds zijn schaatslampjes met een LED licht systeem voor schaatsen, en bevat 2 LEDs per schaats die je extra plezier op het ijs geven.

De batterijen zijn geïntegreerd in het produkt (zijn wel vervangbaar) en de behuizing wordt bevestigd aan de onderkant van de schaats door middel van hoge kwaliteit klitteband.

Het produkt kan op bijna elke schaats gemonteerd worden, zoals de schaatsen van Bauer, Reebok, CCM, Easton en Graf. En past op alle maten.

Het licht kan aan en uit worden geschakeld door het vast- en los draaien van de behuizing.

Beschikbare kleuren zijn RGB-variant die elke paar seconden van kleur verandert! (niet tegelijk bij beide schaatsen).

Opmerkingen:

  • Prijs is per paar (om 2 schaatsen te verlichten).
  • De batterijen zijn vervangbaar en gaan tussen de 24- en 48 uur mee.
  • Belangrijk :  monteer het klitteband thuis, niet op het ijs. Het klitteband is bestand tegen -40 graden, maar moet thuis aangebracht worden onder warme en droge omstandigheden, en maximaal 72 uur drogen zodat de lijmlaag de maximale sterkte kan bereiken.
Meer informatie
Meer informatie
EAN 8716404309282
Merk Nijdam
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken