Slijptafel JOHA Pro

Slijptafel

€ 234,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De JOHA slijptafels zijn bij veel mensen nog bekend van de schaatsen slijptafels van vroeger. De nieuwe moderne JOHA slijptafel van Zandstra lijkt in niets meer op de oude slijptafels van vroeger.

In de nieuwe tafel worden de ijzers zeer over de gehele lengte nauwkeurig en stevig ingeklemd. Dit dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen. Een zeer stabiel schaatsblok.

De bovenaanslagen, ofwel de precisieblokjes om de schaatsen waterpas in de tafel te klemmen hebben 2 hoogtes en kunnen op 3 posities bevestigd worden, dus ook voor de kleienere maten schaatsen goed te gebruiken. De tafel is voorzien van een vooraanslag om de schaatsen ook in de lengte richting exact gelijk in de tafel te klemmen.

De JOHA slijptafel wordt afgeleverd inclusief een Zandstra 3M polijst driehoek.

Meer informatie
Meer informatie
Merk JOHA
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken