Super Tacks AS1 SR

Al onze schaatsen worden geslepen afgeleverd!

Vanaf € 699,95
Voor 17:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De CCM Super Tacks AS1 SR ijshockeyschaatsen is het topmodel van de CCM Tacks schaatslijn. Deze ijshockeyschaats met een Monoframe 360 one-piece construction is gemaakt uit 1 stuk voor een beter contact tussen de voet en de ijshockeyschaats zelf. Uiteraard is deze CCM Super Tacks AS1 zeer goed thermoplastisch vervormbaar en biedt naast een optimale protectie ook een optimale ondersteuning aan uw voet. Deze ijshockeyschaatsen worden geleverd met zwarte carbon ijzers.  

The CCM Super Tacks AS1 Senior Ice Hockey Skate is an evolution of the successful one-piece boot construction. The Monoframe 360 one-piece boot construction is designed to increase the amount of contact between the foot and skate. This 360 anatomical fit eliminates negative space and provides a more comfortable 360-degree connected fit.

Meer informatie
Meer informatie
EAN: 88600649573
Merk: CCM
Productlijn: CCM Tacks
Geslacht: Unisex
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.