Verzending & Bezorging

Voor een snelle en betrouwbare levering verzenden wij uw bestellingen via PostNL. Voor pakketten binnen Nederland tot 10 kg bedragen de verzendkosten € 7,25 per pakket. Indien uw bestelling naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij u de daarvoor geldende tarieven in rekening. Voor overige tarieven en meer informatie kunt u terecht op www.PostNL.nl

Bij bestellingen boven de € 99,00 binnen Nederland betaalt u 5,95 voor de verzending en verwerking, met uitzondering van sticks en shafts en eventueel andere artikelen met een afwijkend gewicht of maat. Gezien het buitengewone formaat en de daardoor extra kosten die daarmee gemoeid zijn, zijn wij genoodzaakt voor sticks en shafts altijd het standaard verzendtarief te rekenen. Let op, u betaald niet de extra kosten, alleen het standaard tarief. 

Levertijd
In Nederland geldt, onder normale omstandigheden, een levertijd tussen 1 en 3 werkdagen. Geef bij voorkeur een adres op waar zeker iemand aanwezig is, bijvoorbeeld op uw werk. Of maak duidelijk aan de bezorger dat het pakket bijvoorbeeld bij de buren afgeleverd kan worden.

Verzendstatus
Bij het verzenden van de producten ontvangt u een verzendbevestiging per mail, op het door u aangegeven mailadres. In deze mail vindt u een track & trace.
Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, wendt u zich dan tot onze klantenservice.

Afhalen
Mocht u ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen dan kunt u terecht op onderstaand adres:

RONO sport, Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, 31 (40) 255 00 72

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken