Viking Onderstel Pure

Onderstel

v.a. € 469,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

De Pure is het nieuwste onderstel van Viking. Dit onderstel is een doorontwikkeling van de Nagano special. Dit houd in dat het onderstel voorzien is van een Specialstaal schaatsijzer, maar is afgemonteerd met een Nanoflex brug. Het oude Nagano klapsysteem is vervangen door het klapsysteem van de Nanoflex, dit maakt het onderstel heel vergelijkbaar met de nieuwe generatie ijzers, zoals de Eclipse, Icon en Sapphire. 

De Pure is heeft in tegenstelling tot de Nagano dempers, kogellagers en twee trekveren. Dit maakt het onderstel veel stabieler, stiller en gebruiksvriendelijker dan de Nagano. Er is ook minder onderhoudt nodig aan het scharniersysteem en veren. Daarnaast is wel het vertrouwde schaatsgevoel van de Nagano buis behouden gebleven.

Wat de Pure uniek maakt bij de nieuwe generatie Viking onderstellen, zoals de Eclipse, Icon en Sapphire, is dat de Pure lager is. Waar de andere onderstellen een ijzerhoogte hebben van 40 mm of zelfs 41 mm, is de Pure 35 mm hoog. Perfect dus voor de sportieve recreant.

De Pure is met zijn eigenschappen de perfecte middenweg tussen de Icon/Sapppire en de Eclipse.    

Meer informatie
Meer informatie
EAN 8718969899420
Merk Viking
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken