Viking Sapphire

Sapphire

v.a. € 735,00
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

VIKING SAPPHIRE: NIEUW TOPMODEL KLAPSCHAATS

 

Viking komt in het seizoen 2016-2017 met een nieuw model klapschaats. Het meest in het oog springende kenmerk van deze schaats is de kleur blauw maar dat kan natuurlijk ook niet anders met een schaats die luistert naar de naam Sapphire. Maar belangrijk is dat Viking in dit model voor het eerst een aantal innovaties toe past. Zo is het de eerste schaatsbuis van Viking die laser gelast is.

 

Sappier klapschaats2

Het buismateriaal van deze Viking schaats heeft een extra hoge treksterkte staal van 1000N/mm2.  De brug van dit Vikling model klapschaats is van aluminium en is in tegenstelling tot de brug bij de Viking Nano Flex Buizen symetrisch. Het draaipunt heeft net als de andere modellen klapschaatsen van Viking kogellagers en heeft twee schroefveren. Het mes is vann 1,1mm PM bi metaal met een hardheid van wel 66 HRC.

Sapphire brug Goed afstelbaar onderstel

Sapphire detail2 Twee veren, gemakkelijk te vervangen

Sapphire detail G

Meer informatie
Meer informatie
EAN 8718969895651
Merk Viking
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken