Winmau Blade 6

Competitie dartbord

€ 59,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Het laatste nieuwe Winmau Blade 6 dartbord is een goedgekeurd wedstrijd dartbord.

Inmiddels al weer de zesde generatie dartbordtechnology en is een bnord met hoogwaardige spelkwaliteit, duurzaamheid en algemene prestatie. Gemaakt van de beste Oost Afrikaanse sisal voor de veeleisende spelers. Het nieuwe webdesign van de Blade 6 heeft het nieuwste Densityt Control draad voor optimale vezeldichtheid en verbeterde dubbel, triple en bullseye zones om optimalwe score te verzekeren. De ultradunne draad met een hoek van 60 graden buigt darts af in het scoregebied en zorgt voor minimale bounce outs. De volledig geharde bullseye en buitenste ring, beide met het Density control draad zijn nog 25% dunner. Uitgerust met het eenvoudig aan te passen Rota-locksysteem past dit bord op iedere muur, ook als deze veel oneffenheden vertoond.

De Winmau Blade 6 is goedgekeurd voor professionele toernooien en vervaardigd volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation. Verpakt in fotodoos.

Meer informatie
Meer informatie
EAN 5023231014412
Merk Winmau
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als enige in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft model schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken