Bauer hockey goal with backstop

straat hockey goal

€ 229,95
Voor 16:00 besteld (ma-vr), morgen geleverd (PostNL afhankelijk)
- +
  • Eigen voorraad en snelle levering
  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Premium dealer van Bauer, Viking, CCM, Edea, Risport en Bulls
  • Exclusief in Nederland: 3D BAUER Skate FIT Lab
Gegevens

Straathockey goal in zware stalen uitvoering met een 18000 D net. Het net is rondom met haken aan de goal te bevestigen.

Met de zij stukken en het net boven de goal voorkom je dat ballen of pucks die je net naast of overschiet ver hoeft te gaan halen. En uiteraard is het ook een stuk veiliger voor de omgeving. Het net van zijstukken en het bovengedeelte is van 10000 D gaas. Ook deze buizen zijn van staal.

De zijpanelen kunnen in 3 posities geplaatst en vastgezet worden. Recht naast de goal, 45 graden naar voren of naar achteren.

Afmetingen van de goal: 1.83X1.22, de zijpanelen zijn 50 cm breed en het bovenstuk 56 cm hoog.

Vanwege het formaat, het gewicht en de daardoor extra hoge verzendkosten, rekenen we voor dit artikel een minimale bijdrage voor verzending.

 

Meer informatie
Meer informatie
EAN 688698126082
Merk BAUER
Over Ons

RONO sport is in 1943 opgericht. Toen in 1970 de Eindhovense Kunstijsbaan werd geopend, opende we daar een tweede winkel die alleen tijdens het schaatsseizoen geopend is. Sinds die tijd zijn we een echte Schaats- skate- en skeelerspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland.

Bijna 75 jaar na oprichting onderscheiden wij ons nog altijd door ervaring, assortiment en liefde voor de sport! In onze werkplaats slijpen we schaatsen, vervangen wij ook gewone en koperen klinknagels, vervangen en monteren we ijzers, richten er schaatsijzers, vervangen we veren en smeren we klapschaatsen. Wij richten ons ook al meer dan 25 jaar op de dartsport. We bieden een uitgebreide collectie darts, borden en accessoires.

3D Skate fitting
Als eerste in Nederland zijn wij in het bezit van de BAUER 3D skate lab scanner waarmee wij perfect uw voeten kunnen meten om u het beste te kunnen adviseren voor wat betreft welk model Bauer schaats, schaatsmaat en breedte.

De 3D Bauer Skate FIT Lab scant met behulp van 12 camera’s binnen enkele seconde de hele voet en berekend exact welke maat u heeft en welke fit Bauer schaats het beste bij uw voet past. Aan de hand van deze scan kan zelfs ook een volledig custom gemaakte schaats besteld worden. Hierbij kunt u zelf o.a. bepalen welke tong, welke vetersluit systeem en welke ijzers er in moeten komen. Tevens worden uw initialen en nummer in de tong verwerkt. Pasvorm optima forma.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken